slider04

Всички услуги от разрешение за строеж, проектиране, строителство и интериор за еднофамилни къщи

Къщата за българина е свещено пространство – територия наситена с минало, настояще и бъдеще. Ние от Тодис ЕООД разбираме това и предлагаме цялостно изграждане на еднофамилни къщи „до ключ“ – съдействие за разрешение за строеж,проектиране, строителство, довършителни работи и интериорен дизайн с всички нужни услуги, за да можем в срок да Ви поканим да се настаните удобно в новото Ви жилище.

Важни моменти в изграждането на еднофамилна къща

Идеята и свързването И с техническия проект

Всичко започва с идеята и нейното материализиране като проекта. Трябва да си ги помислите и да ни ги кажете, за да може всичко, което искате да присъства да присъства в идейния проект. Ще ви помогнем да отсеете възможното от въображаемото. Ще се разходим мислено през всички части на бъдещия дом. През стаите, банята, покрива, ще се разходим в градината.

След това идеята, ще трябва да се разработи върху чертежите. Проектът ще започне да се превръща в реалност.

Място за строеж

Парцела е важен. При положение, че не всичко е изрядно и ясно около него, се прави предпроектно проучване, което ще хвърли светлина върху ситуацията. При положение, че се наложат промени заради особен статут на терена или на терени около него, може да се потърси друго място за строеж.

Най-добрият възможен вариант е, парцелът да е Ваш, да е в регулация, да има бърз достъп до електричество и водоснабдяване. Цялата дейност по установяване на всички неясноти също изисква експертиза и тя може да бъде извършена от нас, като част от предпроектната дейност при строежа на еднофамилна къща.

Архитектура

Работа с добър архитект, който познава и е работил върху проектирането на еднофамилни къщи е правилния избор.

Архитектурата ще бъде съобразена не само стилово, но и съобразно терена, съобразно зададената строителна площ и спрямо други експертни точки, които зависят от калкулациите и преценката на специалистите. Разбира се, вие също имате право на избор.

Срок и гаранции

Съвсем естествено срокът на изпълнение зависи от много фактори, които често не зависят от изпълнителя. Ние от Тодис ЕООД се стремим да работим в нормалния срок за изпълнение, който започва от 9 месеца, до година, понякога и малко повече. Сроковете на изпълнение и границията могат да бъдат определени в зависимост от самия проект, и да бъде подписан договор, който ще е гаранцията за изпълнение и вместване в тези срокове. Същото важи и за цената на изпълнение, и за всички други процедури, които не могат да бъдат вкарани в определен срок или сума. Подписването на договора с нас е Вашата Гаранция.

Желаете ли да обсъдим възможностите за изграждане на нова къща?

Ако проявявате интерес към услугите на Тодис ЕЕОД не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.

Защо да изберете Тодис ЕООД за проектиране и изгражадне на нова къща?

Още в предпроектния период, нашите специалисти започват разговори с Вас, за да разберат идеите, които имате относно къщата, което мечтаете да имате.

  • Ние сме реализирали множество и най-различни проекти в областта на жилищното строителство в последните 20 години. Познаваме строителния пазар, познаваме как се промени техниката на строителството, познаваме всички нови методи и начини за реализация на еднофамилни къщи, които са още по-надеждни, удобни и просторни – атмосфера подходяща за младо семейство и за отглеждане на деца.
  • Ние познаваме етапите на изпълнение, на всяка стъпка, която трябва да се направи, за да започне времето да работи за вас и да построим Вашата къща. Ние провеждаме консултациите, срещите и разговорите с архитекти (избор на точния архитект е много важен момент, особено в строителството на къща) инженери и специалисти, тези, които биха могли да направят разликата между обикновеното изпълнение и това, което вие търсите и очаквате.
  • Нашата цел е не само да построим исканата от Вас къща, но и да ви преведем сигурно през всички етапи, които неизменно трябва да бъдат преминати.
  • Ще започнем от терена, парцела, ще проучим неговите възможности, ще преминем през изготвянето на проекта, ще започнем строителството, ще работим с технически и строителния надзор, за да може накрая с огромна радост да Ви връчим Вашия ключ, за Вашата нова къща.

Service Brochure

Construction-Brochure-Sample

An overview of our construction services from Construction Management, Design-build, General Contracting to Small Jobs and Service Work

Service-Brochure.PDF