laminate floor covering

Поставяне на ламинат

Поставяне на ламинат е професионална услуга, която извършваме основно в гр. София и околността.

Сред нашите клиенти са както собственици на апартаменти, така и на къщи и вили, които искат да обновят или осъвременят интериора си с поставяне на ламинат в помещенията.

Предварителната подготовка е от особена важност при монтажа на ламиниран паркет.

Необходимо е да се постави ламината на изключително равна, суха и чиста повърхност. Ето защо извършваме предварителен оглед на помещенията, за да сме сигурни, че в последствие ще имате здрав и недеформиран ламинат. Поставянето на подложка може да изглади някои несъвършенства на пода, но те са минимални.

Стилът и уютът на стаите започват с настилките на пода и стените, с поставяне на ламинат или монтаж на паркет и добрата шпакловка на стените. Изборът на цвят и вид на ламинирания паркет понякога е сложен, предвид голямото разнообразие на пазара и спецификата на различното качество. Винаги можете да се доверите на нашия опит и съвет, който с удоволствие ще ви дадем при покупката на ламината и избора на первази за монтажа.

Усетът ни към красивото и качеството ни карат винаги с особено внимание да подхождаме към всяко помещение при поставяне на ламинат.

От къде пада светлината, какво е разположението на прозорците спрямо вратите, какви са размерите на стаята – това са малка част от особеностите, които трябва да се съблюдават и от които зависи правилната интериорна визия на пода.

Финалните щрихи

също са от значение за това. Какъв размер и модел да бъдат первазите, колко допълнителни елементи за чупките и ъглите трябва да се предвидят, необходими ли са лайсни, за да прикрият технологични фуги – всичко това е наша отговорност.

Целта ни е вие да бъдете максимално удовлетворени. Изпълнението на услугата е в сроковете, които определяме при огледа, подбирането на материалите и качеството на изпълнението са гарантирани от дългогодишния ни опит в паркетните услуги.